Harran Üniversitesi olarak Türkiye 'de 20 Üniversitenin kullandığı ayrıcalıklı SoliClub Mobil Kampüs Kart uygulaması Üniversitemiz tarafından siz öğrencilerin kullanımına sunulmuştur.

Tüm Harran Üniversitesi öğrenci ve personelleri üniversite yemekhanelerinde üniversite kartının yanında QR Kod teknolojisini destekleyen, öğrencilere avantaj, özgürlük ve hız sağlayan Soliclub mobil uygulamasını ücretsiz tüm storelardan kolaylıkla indirip kullanabilmektedir.

Uygulamanın altyapısını BKM Express sağlamaktadır. Merkez Bankasının hissedar olduğu BKM Express, tüm mobil bankacılığın en güvenilir mobil cüzdan özelliği sağlayan kurumudur.

Mobil uygulamayı kullanarak yemekhane turnikelerinden kartsız-temassız olarak geçiş yapabilirsiniz.

Uygulamanın kurulum ve kullanımı için aşağıdaki başlıkları inceleyebilirsiniz.

SoliClub yükle
Üye olma klavuzu
Kart ekleme klavuzu
Askıda Yemek